Juuste modelleerimise moju

Mu õde armastab oma juustega mängida, sa võid teda löögi, kammida ja planeerida. Ta on nii kaasatud, et soovides kõike täiuslikuks, saab ühe palmikuga parandada kuus korda, korraga pannes juuksed ja nööbid neile. Kõige kallimad koolietendused ja nende tegemine. Tema viimane roll hernehirmutena oli naljakas ja ma tahaksin täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses lõi mu ema kümmekond punutist, mille sees olid vibud. Siis see võluv üksteist aastat vana ütles, et ei, ei ja enam. Ma näen interjööris palju ... ja see algas. Juhtimise aeg ja nende modelleerimine. Ta vaatas imeliselt nagu ainus printsess. Kuid kui ta printsessidega alustas, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Rääkimata sellest, et näituse algusest on möödunud rohkem kui kaks tundi. Ootamatult ... muutis täielikult visiooni, samas kui tema kõnes ei olnud see palju enamat kui "mulle ei meeldi, kus ma ei mäleta aristokraate, mis on väga alluv". Ta leiutas uue soengu, tema juuksed lõigati täidetud kooki sisuks. Kuna, nagu varem loodud, on meil nüüd juuksed painutamise oskus, mistõttu läks eriti hästi. Tema ema mulle ja teisele kahekümnele oli tehtud.

Tüdrukute juuksed