Pulmade planeerimine iga kord

Pulmade planeerimineKõigile meestele on pulmapäeval palju kogemusi. Ma ei taha sama, kas pulm on intellekti või see on meie suurim unistus. Ma unistasin viimasest hetkest oma lapsepõlvest. Ja see kestis. Minu pikaajaline pruut soovitas mulle. Alustasime viimase suure sündmuse ettevalmistusi. Ruum, kleit, ülikond, on nende asjade arv, mida me mõtlesime. Nad ei mõelnud suurele pulmale, nii et ruumi oleks võimalik leida üsna kiiresti. Kui ma otsin naist, siis ma lihtsalt tellisin talle. Kuna traditsiooniline mõistis, mida ma tahan, ja isegi ei püüdnud seda poes otsida, läks lihtsalt õmblejale. Mis puudutab ülikonda, siis minu tulevane abikaasa ei rääkinud bändi kohta. Ta kandis kõige paremini oma praegust ülikonda, sest tema arvates oli ta kõige parem. Lisandid ja kiiret tempot.

Abielusõrmuste valikOn veel valik abielusõrmusi. Me mõlemad nagu heledad ja kaasaegsed asjad. Viimaste abielusõrmustega sõlmitud lepingus tuleb need selles süsteemis jätta. Me tulime välja idee kasutada valge ja punase kulla sidumist. Otsisime midagi, kuid me leidsime selle peaaegu täiuslikult. Enne kui nad on otsustanud saada, pakkusid nad salongis ajutisi ansambleid, et nad saaksid seda teha.

Ajutised abielusõrmused?See võib olla ka uus populaarsus ka sõrmedelt viimase ehteid väljumiseks. See pani mind natuke naerma ja hiljem mõistsin, et kui see oli minu jaoks teine ring, see oli minu sõbra jaoks tüüpiline uudsus. Lõppude lõpuks, milline klient tahab midagi sõrmedel kanda? Nad ei meeldi, et neid rõngatakse. Me nõustusime sellise lahendusega ja me tegime vapralt tegelikke abielusõrmusi. Mu teine abikaasa lendaks ja karjuks seda linki kõike, mida saate. Eriti klaaside jaoks. Ja täpselt õlle kruus. Aga ma pean tunnistama, et ta käis uhkusega. Ja ma pakkusin kõigile oma sõpradele. Oli rohkem kummalisi olukordi. Mõned arvasid, et me olime juba abielus ja et me ei teavitanud neid sellest. Üks tädi tundis eriti solvunud ja kahjuks oli ta veendunud, et suurepärased abielusõrmused ei olnud ikka veel kohal. Ta ütles, et maailm oli hull ja ta ei kuulu sellele hullusele. Aga ta lubas, et ta tuleb kindla pulma. Selle tulemusena saime juveliirilt asjakohased abielusõrmused. Nad olid meeldivad. Ainult need, mida me tellisime. Nad ei saanud oodata, et nad ametlikult asuksid.

tseremooniaSelle tulemusena on see oluline päev tulnud. Ilm oli kallis, päike paistis, mis on ilmselt ainus prognoos alumise kohta. Mul ei ole ebauskuid, aga mulle eriti meeldis see. Kirik oli midagi maitsekalt sisustatud, mis oli ka mu õe teen. Nad tõesti tekkisid ülesande ajal. Me riietasime külaliste massidele. Preester andis meile julgustust. Selle tulemusena tulid kõige olulisemad sõnad: Jah. Nad olid nüüd mees ja naine. Nad olid väga edukad. Nüüd on aeg mängida. Meie ees oli pulm. Me kõik kolisime üüritud ruumi, serveeriti pidulik õhtusöök. Varem tellitud orkester mängis tükeldamist. Tantsud ja rõõmud ei lõppenud. Kõik olid hommikuni hõivatud. Nii oli nii hea päev.